Aprenentatge Servei


Des de la matèria optativa d’iniciació a l’activitat emprenedora i empresarial -I.A.E.E.-de 4t d’E.S.O., participem en una metodologia considerada d’èxit i denominada Aprenentatge Servei. Es tracta d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat.




L’alumnat a l’hora que ofereix un servei comunitari, aprèn a ser ciutadà/ana, a desenvolupar el compromís cívic, a treballar en equip, a prioritzar, prendre decisions, a fer xicotets estudis de mercat, a elegir o desestimar productes, l’importància del clima laboral, la responsabilitat social corporativa des de l’emprenedoria, a treballar conceptes teòrics des d’una nova metodologia...
L’alumnat es forma i treballa sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo i permet promoure la seua participació com agent de la comunitat en la detecció de necessitats i en el compromís per donar-li resposta.
Després de diverses accions i activitats a classe, el grup va decidir col·laborar en l’Associació Animalista de Tavernes.
El passat 11 de novembre la presidenta de l’associació junt a 2 voluntàries, ens visitaren per tal de donar-nos a conèixer la seua tasca i les seues necessitats.
Nosaltres, en estos moments hem realitzat 2 esmorzars solidaris i el 3r tindrà lloc durant el mes de gener, les imatges es corresponen a estes accions.


Neus, Paula, Andrea, Marc, Juanvi, Brian, Gabi, Arnau, Alicia, Xavi, Sandra, Yaiza,, Aina, David, Andrea i Elena, agraïm la vostra col·laboració i vos animen a seguir ajudant-nos.

Bones Festes!!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO