Els alumnes de 1r de batxillerat científic visiten l'Aula del Cel-Observatori Astronòmic i l'Aula d’Astronomia de la UV

Els alumnes de 1r de batxillerat científic van visitar el passat dimecres 4 de desembre l'Aula del Cel-Observatori Astronòmic i l'Aula d’Astronomia situats al Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València. 
Allí van conèixer les característiques d'alguns dels exoplanetes descoberts així com la formació i composició dels cometes.
Els objectius que es persegueixen a l’Aula del Cel són:
  • Cautivar la imaginació de les persones que la visiten amb les meravelles de l’Univers.
  • Transmetre conceptes d’Astronomia i de les ciències espacials com a ferramenta de referència i ajuda per a l’ensenyament en diversos cicles formatius.
  • Fer possible que les persones visitants raonen tal i com ho fan els científics.
L’Aula del Cel és un espai plenament dedicat a l’ensenyament i divulgació de l’Astronomia, des del que estimular la curiositat i l’interés pel cosmos i el desig de comprendre l’Univers.




L’Aula està localitzada en les instal.lacions de Paterna de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València, i dotada amb el material de divulgació astronòmica, també consta d’una sala d’audiovisuals i un planetari digital portàtil. En ella s’imparteixen les sesions didàctiques i es realitzen tallers i activitats d’aprenentatge.


https://observatori.uv.es/va/laula-del-cel/objetivos-de-laula-del-cel/



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO