Visita a la Planta de Reciclatge de Guadassuar



Aquest desembre els alumnes de 1ESO, 2ESO i FPB de l'IES La Valldigna han visitat la Planta de Tractament de Residus de Guadassuar gestionada pel Consorci Ribera-Valldigna. 
Aquesta planta és un dels referents en el territori valencià en matèria de residus.
Allí els alumnes han pogut fer un recorregut circular per a seguir tots els passos que es realitzen per gestionar els residus des del moment que arriben a la planta, i han pogut comprovar que una planta de reciclatge no és un abocador sinó un lloc amb gran infraestructura on es gestionen tots els residus que nosaltres mateixos generem.



Els alumnes han aprés com arriben els residus en un camió que passa per la doble bàscula per així saber quants residus descarrega a la planta, com aquest són vessats a la fossa on un polp extrau els objectes voluminosos i des d'allí arriben a la sala de màquines per seguir al seu tractament.



També van gaudir d'una activitat en l'aula de visitants de la planta on van interactuar per aprendre en primera persona que és el reciclatge. I les bonificacions en impostos que implica la bona gestió que fem dels residus que generem.

S'imagineu ara un patí amb zero plàstics , amb zero residus?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Celebrem la pasqua a l'aula UEECO