L'alumnat de l'assignatura d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial I.A.E.E fa entrega dels diners recaptats a l’Associació Animalista de Tavernes

Durant el mes d’octubre l’alumnat de 4t d’E.S.O. de l’assignatura optativa d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial I.A.E.E. del  nostre centre va decidir participar en un projecte d’aprenentatge servei, en el qual s’ha dut a terme la realització de 3 esmorzars solidaris amb  la recaptació de fons econòmics per l’Associació Animalista de Tavernes; la qual ens va visitar per tal de donar a conéixer la seua tasca. 



A més a més d’esta visita i recaptació solidaria, estava prevista la realització d’accions col·laboratives com participar en la setmana cultural del centre i  per part de l’alumnat  visitar les instal·lacions del centre d’acollida de l’associació per traure a passejar els gossos i potenciar la seua adopció i acollida temporal,  afavorint el coneixement, sensibilització  i conscienciació de la població de la Valldigna, i de la  tasca que desenvolupa l’Associació Animalista de Tavernes.

Estes acciones colaboratives tenien data prevista d’inici amb  la visita al centre d’acollida el dia 16 de març i donada la situació de l’estat d’alarma decretat, ha resultar impossible. No obstant,  l’alumnat ha posat de manifest una especial implicació i sensibilització pel bon tracte animal i s’ha fet entrega de 535€.
Alumnat participant en este projecte: Neus, Paula, Andrea, Marc, Juanvi, Brian, Gabi, Arnau, Alicia, Xavi, Sandra, Yaiza, Aina, David i Andrea, amb la coordinació d’Elena Iglesias.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Celebrem la pasqua a l'aula UEECO