Ivan Cuadros de 2n ESO a l'Eurovisión Junior

 Estem d'enhorabona i amb orgull podem dir que Iván Cuadros de 2n ESO va ser part de la coreografia de representació d'Espanya a aquest festival d'Eurovisió Junior (que es celebra des de el 2003). 

Vam quedar 3rs i sobre tot Ivan ens conta que ha estat una experiència meravellosa i per a ell un gran moment, ja que du des de els 7 anys ballant i dedica moltes hores a millorar anant a classes a l'acadèmia de Dansa Esther López a Gandía. Esforç que a vegades fa difícil compaginar amb l'estudi però que Ivan du endavant. 

Sobre el festival ha contat que ha conegut a molta gent que estava allí amb la mateixa intenció, passar-ho bé amb la música i el ball. Degut al COVID no van poder viatjar a Polònia i la gravació es va fer a Madrid. 

Ivan també ens ha contat la sorpresa que li va donar la seva germana (ex-alumna del IES la Valldigna) quan li va dir que havia estat seleccionat. Ja que va ser ella, junt a les cosines, qui a través d'Instagram van vore que la coreògrafa Vicky Gómez llançava un càsting i van presentar una foto i un vídeo d'Iván sense ell ser sabedor.










Enhorabona!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Celebrem la pasqua a l'aula UEECO