L’IES La Valldigna també treballa per a la Solidaritat

 Ens fem resó de la notícia publicada a Diari Sèrpis el 8 de febrer:


L’IES La Valldigna ha posat en marxa diverses campanyes solidàries que complementent la formació de l’alumnat des del foment dels valors socials.


LES CAMPANYES SOLIDÀRIES INUNDEN L’IES LA VALLDIGNA

L’IES la Valldigna promou aquest curs, per primera vegada, una iniciativa solidària de donacions de dispositius informàtics al seu alumnat.
La campanya Inclusió digital by AMH és el resultat de la col·laboració entre l’empresa d’informàtica AMH Systemas S.L, l’AMPA, l’equip directiu, la coordinació TIC i el coordinador d’ESO de l’IES la Valldigna.

La finalitat d’aquest repte és que tot l’alumnat de l’IES la Valldigna puga comptar amb un ordinador a casa per poder seguir amb notorietat el seu procés d’ensenyament-aprenentatge. S’ha prioritzat l’ensenyament postobligatori i l’especial interés de l’alumnat per aprendre.

AMH Systemas S.L donarà els PCU i l’AMPA cobrirà la resta de material informàtic com ara el ratolí, la pantalla, el teclat i els cables. Tots necessaris per a tindre els ordinadors complets.




Nerea Escrihuela Porta, alumna de 1r FPB, Joan Llàcer Gabarro, de 1r de Cicle Formatiu de Grau Superior “Administració i Finances” i Fàtima Barry, de 2n de Batxillerat Humanístic, són els primers beneficiats d’aquesta iniciativa. Per als membres de l’IES aquesta campanya és tot un triomf, ja que permetrà que l’alumnat aconseguisca continuar els seus estudis amb total normalitat i èxit.




L’IES LA VALLDIGNA REINVENTA LA VIa CURSA SOLIDÀRIA

L’IES La Valldigna de Tavernes de la Valldigna ha celebrat avui, 5 de febrer, la VIa Cursa Solidària en commemoració del Dia de la Pau i la No-Violència. Com cada any la cursa se celebra el divendres següent al 30 de gener amb la finalitat de recaptar fons que es destinen a diverses ONG de la Valldigna.

Aquest curs, segons ha destacat Raquel Fons, directora del centre “ens hem readaptat i reinventat per les circumstàncies especials que estem vivint per motiu de la pandèmia mundial“. És per això que la cursa s’ha reorganitzat en dos esdeveniments.

D’una banda, l’alumnat d’ESO i d’FPB ha realitzat al pati del centre un recorregut simbòlic. Ho ha fet per grups de convivència estable i per torns al llarg de tot el matí. Aquesta iniciativa ha comptat amb l’organització per part del Departament d’Educació Física de l’IES la Valldigna i els equips docents.

Altrament, i per primera vegada, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es duu a terme una Cursa Virtual entre el dia 29 de gener i el 7 de febrer. Els destinataris d’aquesta cursa són l’alumnat de Batxillerat, de Formació Professional, el professorat, el personal del centre i qualsevol altre membre de la comunitat educativa de la Valldigna.

A més a més, la Comissió de Convivència i Igualtat del centre ha preparat un vídeo amb un “ball per la pau” per fomentar la implicació de l’alumnat en el valor de la solidaritat i la participació en la vida del centre.

Gràcies a la participació ciutadana juntament amb més de 20 empreses col·laboradores, entre les quals Frutas Tono, la recaptació d’aquest curs serà destinada en la seua totalitat a “Càritas” de Tavernes, Simat i Benifairó.

Ací teniu l'enllaç a la notícia:  https://diariserpis.com/lies-la-valldigna-tambe-treballa-per-a-la-solidaritat/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO