Entrega de premis del I Concurs de fotografia matemàtica

 Enguany el Dpt de Matemàtiques ha començat un nou concurs per commemorar el dia 14 de març que és el dia internacional de les matemàtiques.

La 40a Conferència General de la UNESCO va proclamar el dia 14 de març de cada any com a Dia Internacional de les Matemàtiques (40C / Resolució 30 de 26 de novembre de al 2019). 
En molts països, el 14 de març (3/14) ja es venia celebrant com el Dia de Pi, de manera que la resolució de la UNESCO consolida el reconeixement actual a les matemàtiques pel seu important paper per fer front als desafiaments del nostre temps en àmbits com la intel·ligència artificial, la salut, el canvi climàtic, l'energia i el desenvolupament sostenible i la millora de la qualitat de vida de la societat en general.

En el marc d'aquesta celebració, cada any es proposa un tema nou per animar a la participació, despertar la creativitat i donar llum a les connexions entre les matemàtiques i tota mena de camps, conceptes i idees. Per a la primera edició oficial de l'any 2020, el tema triat va ser Les matemàtiques són a tot arreu, amb el qual es pretenia mostrar a el públic la importància que les matemàtiques tenen en la nostra vida diària.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO