Entrevista als alumnes de 1r de Bat a Tele Safor

Des de fa dues setmanes estem sensibilitzant i reflexionant en diferents classes sobre la necessitat d’eliminar la violència de gènere: videos, dinàmiques, role playing,…es tracta d’assumir la nostra responsabilitat per acabar amb tot tipus de maltractament, dependencia o relacions toxiques, així com de no tindre por d’escoltar, de parlar i de no deixar a soles a les persones que sabem que poden estar travessant situacions de violència.

Per això hem volgut visibilitzar el nostre compromís i un grup de 8 alumnes de 1º de Batxillerat del nostre Institut ha participat en una entrevista en Telesafor.

Hem volgut anar a contar el que estem fent i el símbol que el pròxim 25 de novembre penjarem en el nostre IES La Valldigna en presència de tots el alumnes: un llaç fet amb trossos de samarretes i bosses en el qual están escrits nom de les dones que han sigut assassinades enguany a Espanya a les mans de les seues parelles o ex parelles.

Una oportunitat també per als alumnes que hem participat de conéixer el món de la comunicació. Després hem pogut passejar per Gandia i visitar monuments històrics com la Col.legiata i l’Església de la Beata.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO