Alumnes de 1r participen en l'escultura de Jesús Martín-Lorente que homenatgerà l'esforç del poble per vencer la pandèmia

 Este divendres els alumnes de  1r d'ESO han participat com a models en l'escultura que Jesús Martín-Lorente "Chule" està realitzant per homenatjar la tasca i la valentia de la gent de Tavernes i en especial dels sanitaris, comunitat educativa i serveis essencials per vencer la pandèmia.  L'escultura representa l'esforç de tota la població i en especial els xiquets per evitar que el virus s'escampe i com és  de necessària la unió de totes i tots per acabar amb este malson que vivim.
Els alumnes de primer pogueren disfrutar d'una excursió que de segur recordaran sempre, un passeig entre tarongers fins el taller en el que Chule treballa el ferro de manera magistral per aconseguir eixes inigualables escultures.

Durant l'estada en el taller Jesús ens ensenyà part de la seua meravellosa obra i ens va explicar els seus projectes immediats. Com disfrutàrem!! No tots els dies es visita la casa d'un artista!!




















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO