Dibuixant el patrimoni de la Valldigna

 El passat dijous 10 de març, el departament de dibuix de l’IES la Valldigna va organitzar una eixida didàctica amb l’alumnat de 4t. d’E.S.O. de l’assignatura d’Educació Plàstica, Visual i audiovisual conjuntament amb el de l’assignatura de dibuix artístic de 1r i 2n de Batxillerat per tal de gaudir, estimar i protegir el nostre patrimoni natural i artístic mes proper.

D’aquesta manera, vam fer una ruta caminant des del nostre institut fins a la localitat veïna de Simat, gaudint també de les extraordinàries vistes i del patrimoni natural de la Valldigna.

Seguidament, vam realitzar una visita guiada de la mesquita de la Xara i del monestir de santa Maria de la Valldigna on vam gaudir d’aquestes joies de l’arquitectura musulmana, gòtica i barroca, peces clau de l’art valencià i que el nostre alumnat deu estimar, conèixer i sentir-lo com a propi.

Finalment, després de la visita guiada al monestir, el nostre alumnat, seguint les indicacions de Soraya Pellicer i Juanvi Martí, professors del departament de dibuix, van realitzar esbossos i encaixos ràpids del natural per tal d’acabar-los a l’aula amb tinta xinesa o aquarel·les.

Volem valorar la implicació de l’alumnat en aquesta activitat i agrair la col·laboració de l’AMPA del nostre centre.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO