Visita a l'IVAM

 


El dia 5 d'abril l'alumnat de 4t de l'ESO, 1r i 2n de batxillerat van visitar a València l'IVAM (Institut Valencià d'Art Modern). Van poder gaudir d'exposicions tan interessants com la de de Joseph i Anni Albers, Anna Boghiguian i Julio González.


"A vegades, inesperadament, el present es troba amb el passat" és la primera exposició monogràfica al nostre país dedicada a l'artista d'origen armeni Anna Boghiguian. L'autora explora l'impacte històric, econòmic, social i polític que, en el present, tenen determinats fets del passat. Per a això utilitza tècniques com el collage, instal·lacions, pintures, llibres d'artista i dibuixos, elements que componen aquest atractiu recorregut artístic, visual i sensorial.

Josef i Anni Albers, "L'art i la vida". Un matrimoni que es va conéixer a l'Escola de la Bauhaus i pioners de la modernitat en el segle XX a través de les seues línies de producció artística. Encara que cadascun elaborava el seu art de manera independent, tots dos es complementaven a la perfecció, enriquint l'u el treball de l'altre. És una exposició organitzada de manera cronològica i vam poder gaudir de l'estètica de les seues tan variades obres que van des de pintures, documentals, tèxtils, etc. fins a peces de mobiliari de la seua etapa en la Bauhaus.

Finalment per a acabar la nostra visita en el museu contemplarem l'exposició de "Julio González i les Avantguardes", on l'IVAM ha volgut (a partir d'obres que formen el seu fons artístic), establir un diàleg/discurs que relacione l'aspecte estètic, polític i social de l'època de l'artista amb altres artistes de les Avantguardes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Celebrem la pasqua a l'aula UEECO

CV Skills - Guanyadors de la 1a edició Skills modalitat demostració Emprenedoria