ENS VISITA JESÚS CORTÉS, AUTOR VALENCIÀ

Seguint amb l’ampli calendari d’activitats realitzades al nostre IES, esta setmana el Departament de Llengua i Literatura Valenciana ha aconseguit que  l’alumnat de 2n d’ESO gaudira de la visita de l’autor valencià, Jesús Cortés. 

L’obra de la qual ens ha parlat és la novel·la juvenil La mansió del terror. A través d’aquesta lectura els nostres joves lectors han viatjat pel malefici de la mansió negra que s’obri pas per a escampar la legió dels esperitats per tota la Terra. Fetilleria, sortilegis i morts vivents són algunes de les característiques d’aquesta novel·la de terror.

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO