Festa de Graduació 2022

    El divendres 20 de maig de 2022 vam celebrar la graduació de l’alumnat de 2n de Batxillerat i Cicles Formatius. L’acte va ser guiat per dues alumnes de batxillerat, Esther Hita i Vera Chordà, que anaren conduint l’acte. 

    De primer Raquel Fons, la directora del centre, va encetar l’acte donant la benvinguda a tots els assistents. A continuació la presidenta de l’AMPA, Desam Cuñat, de forma emotiva va encoratjar l’alumnat a aconseguir els seus objectius.


    Tot seguit, Óscar Cerdà , tutor de 2n de CFMME va fer un somer repàs del transcurs del curs en la seua tutoria i va fer el lliurament de diplomes i imposició de la beca de graduació. 
Ben Treballat, Oscar!




    A continuació Pilar Palomares, la tutora de 2n de CFMGA, va disculpar l’absència dels dos alumnes que es troben a Malta d’Erasmus fent les FCT, va procedir a felicitar l’alumnat graduat i va donar els diplomes, després que els alumnes Unai Redondo i Kevin Ferrús agraïren al seu professorat la dedicació al grup.



 



    Seguidament va ser el torn de l’alumnat de 2n de CFSAF, representats per Izan Alberola i Àlex Moreno, que van demanar la presència de la professora  M. José Andrés. Aquesta va fer un discurs defensant el paper de la formació professional, on empoderava i animava l’alumnat recent graduat. 



    Dionís Casanova, Aleix Serra i Núria Cuñat ens van delectar amb una poesia en francès i ens van demostrar meravellosament com ens sobreposem a les dificultats en la vida.




    Tot seguit, les alumnes de Batxillerat Sara Palomares i Laura Gimeno ens van adreçar unes divertides paraules amb què van fer un recorregut de l’etapa educativa que tancaven. Després, el tutor de 2n de batxillerat científic, Ximo Gomar, va dirigir als presents un discurs de congratulacions i, amb la col·laboració de Natxo Cordero i Nicole Garcia, van lliurar els diplomes al seu alumnat.







    Isa Torres, de 2n de batxillerat científic ens va emocionar a tots en donar-nos les gràcies per recolzar-la en aquest complicat curs. La tutora de 2n de batxillerat humanístic, Pilar Mayans, amb l’ajuda de Regina Ascó i Dionís Casanova, va lliurar diplomes i bandes al seu alumnat i va demanar la presència a l’escenari de Tere Querol, professora de Valencià acabada de jubilar, i a qui estimen molt aquests alumnes.




    Per a acabar l’acte, vam comptar amb l’assistència de Mónica Palomares, regidora de medi ambient de l’Ajuntament de Tavernes, que va lliurar un regal als millors expedients de batxillerat i formació professional: Nicole Garcia, Miquel Palomares, Francisco Grau i Joan Lloret Molina.













    Per a acabar, es va felicitar als tres alumnes de batxillerat científic que han obtingut matrícula d’honor aquest curs: Nicole Garcia, Vera Chordá i Jorge Álvarez. En la fotografia els podem veure junt el seu tutor i la directora del centre






    La nostra enhorabona a tot l’alumnat graduat a qui desitgem que invertisquen en coneixements, que produiex sempre els millors interessos.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO