L'alumnat de 1r i 2n del CFGS visiten l'Escola d'Empresaris i Negocis de València (EDEM)

 L'alumnat de 1r. i 2n. del CFGS d'Administració i Finances, visitarem el passat dilluns 17 d'octubre, l'EDEM (Escola d'Empresaris i Negocis de València). Allí, realitzarem el  «Workshop: Emprendimiento Lego», on des d'unes instruccions rebudes i a través del treball en equip, es van posar en la pell d'un emprenedor, per a resoldre, dissenyar, prototipar i defensar el repte que se'ls va presentar.  

En finalitzar, ens acostarem «La Lanzadera», on després d'una breu explicació de què era exactament i en què consistia, ens dirigirem a una de les sales on es troben alguns dels equips de treball i allí, des de l'empresa UKTENA, ens van explicar en què consistia el seu projecte, que esperem que prompte estiga a l'abast de tothom, ja que l'alumnat que el va provar,  va gaudir molt amb ell. 

Amb aquesta activitat, es pretenia acostar a l'alumnat a la realitat econòmica i laboral, al seu currículum educatiu i a més, mostrar-los la importància que té la innovació i la investigació en el desenvolupament de la nostra societat.  











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO