JORNADA FORMATIVA A L'IES LA VALLDIGNA

 Este dilluns dia 23 de gener, l'alumnat de primer curs del CFGM de Gestió Administrativa, del CFGS d'Administració i Finances i del CFGS d'Ensenyament i Animació Sociesportiva, han participat en la jornada

"Una ullada als recursos humans de Decathlon" on de la mà d'Édgar i Alba (responsables de diferents àrees dels Decathlon de Carcaixent i Gandia respectivament).

Una vegada presentats els ponents i les seues trajectòries professionals, continuaven amb l'apropament a l'empresa Decathlon, quin és el seu origen i la seua evolució. Han parlat del sentit, els seus valors, ... què és el que busquen a l'hora de contractar al seu personal, com treballen per a l'aconseguiment dels ODS,...

La segona part de la jornada ha sigut d'interacció de l'alumnat i els ponents, a través d'SLIDO, una app on l'alumnat formulava en temps reial, totes aquelles qüestions i dubtes que els anaven sorgint i que molt amablement ens anaven contestant.

Amb aquesta activitat, l'alumnat ha tingut l'oportunitat d'informar-se de primera mà sobre les diferents tècniques i consells de recerca d'un lloc de treball, especialment en Decathlon. En definitiva, han sigut al voltant de dues hores d'interacció alumnat - ponents on han pogut esbrinar tot el que han necessitat i que esperem que els haja sigut de gran utilitat.


IMG_5271.jpg

IMG_5269.jpg


IMG_5270.jpg

IMG_5272.jpg

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREMIS DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

Vicent Chover guanya les I Olimpíades lingüístiques

Activitat de transició a l'ESO